Video sek datin

Hi mate Ramai la kami dapat kat Lahad Datu Kassim, Azmi, Fakrul, Ad, Cornel dan aku gak dapat kat sana Sod dapat kat Kota Marudu Wildin ngan Fadly kat Sandakan sekali ngan Jul wow mcm mana ni harap ok je kat sana jumpa lagi wei Org Sabah.. Selamat Maju Jaya Yang Menjalankan Tugas Timbalan Menteri Pelajaran II ermm…sape ady putra ni? huhu, nampaknya nasib aku ngan Mazlan sama la…aku pun dpt kat Samarahan…tempat yang tak pernah aku pergi…tapi takpe2..nasib baik bukan kat Kapit…hehe, ada la geng aku kat sana…wei kengkawan, sape ade no fon Mazlan? amboi jeff, bukan main lagi yer…ya, jeff, patutlah msj x berbalas, rupanya phone hilang…

nanti senang jumpa kat Kuching nanti…;-) Dear Mazni, Surat tak sampai lagi tak pa janji surat lantikan bawa sahaja Sebab sekolah tempat posting ada salinan surat posting Nak number Mazlan ke ? PENERBANGAN : MH2532 TARIKH PENERBANGAN : 04-Jan-09 BERTOLAK : 2050 TIBA : 2235 SEKTOR : KUL-KCH Dear Mazlan Ko ngan Mazni mungkin ada jodoh kot tu sebab korang dua dapat daerah yang sama jangan risau la ko kat situ lan, Samarahan ramai orang Melayu, Kedayan dan Melanau Muslim Dapat la jumaat selalu ko kat sana bagi yang dapat kat kawasan pedalaman mungkin tak akan jumpa jumaat kat sana Lan, jangan buang masa ok lamar terus mazni nanti sekolah dia sebelah sekolah ko je May wat la kenduri kat umah Mazni kat Daro tak jauh pun kos kahwin kat sarawak murah je sebab mereke panggil saudara mara terdekat je tak wat kenduri besar2an orang sarawak selalu wat doa selamat je kalau ada majlis kahwin save badget la ko ye kalau kahwin ngan Mazni mas kahwin baru rm20.50 je hantaran paling mahal pun rm5000 kos makan minum rm10000 kalau nak wat kenduri beso kalau kenduri kecil je rm 2500 pun dah cukup tak pa zulfadly (Penghulu beso) ada kat sana dia pun dapat samarahan gak leh la dia nikahkan ko nanti kat sana hehehe sampai jumpa lagi jangan lupa call aku tau Dear Kassim, Aku pelik la dengan status warganegari aku Aku dah diwarganegerikan sebagai warga Johor Pengsan aku wei tak pe aku tetap tak pakai pass port gak g sana sebab i/c aku tetap warganegeri sarawak Data flight aku mcm ni la MAKLUMAT PENERBANGAN GURU KPLI SEKOLAH RENDAH KE SARAWAK, SABAH DAN LABUAN SEPERTI BERIKUT NAMA : JEFFERY ANAK UNTAM NO. setakat ni ok kat cni, tak tahu lagi subjek apo kena ngajor… saya kat SK Bangsar ni, muridnya rmai sgt, lebih kurang 2 ribu lebih, 2 sesilah jawabnya, cikgu kat sekolah ni pun ramai 100 lebih…

hahaha…kata nk sumpit mazlan kat cni…mana sumpitnyer??? 🙂 selamat mjd org ulu ye buat geng2 sabah yg kat kat ulu2 sana…x lama lg musim…nanti penuh ngan buah la kat umah nanti…

sekolah ctu best gak kategori sekolah kurang murid.

is in our website and shared by our users in anal videos category.

More videos can be found in big ass, blowjob, sexy, shemale porn videos in our community.

Video sek datin-2

Korang dah janji dan berikrar pegi jela…jangan banyak soal….nasib baik Lahat Datu….kalau lahanat datu abis la korang kalu ikutkan ati aku selaku menteri ne…yang sakit ati ne…nak je aku anto budak2 KL tu sume ke Lahanat Datu…Jangan Mare….menteri harus ade unsur KECINDAN….. Undilah Saya sebagai Timbalan Menteri Pelajaran II anda. Leh je Janji kak sposnser makan nasi minyak ok Kasihannya korang dua ye Kak Laili dpt sekolah budak nakal n bermasalah dan kak lak dapat Sekolah Hang Tuah lak tu Sekolah yang Bermasalah sekali di KL la tu harap kak kena ambil Vitamin gemukkan badan lepas ni karang susah hati lak mengajar budak nakal dan bermasalah Nak Nasi Minyak Kak Yana sekali ngan Kak Ina Wat Kak Yana (Ms Bulat) Jangan lupa kan Jeff walaupun kat Sabah ye pua-puah jeff.blog ni, kau aje yang aktif eh.. aku tengok dalam list aku letak aritu nama sekolah yang kod 47 sekolah kebangsaa cenderawasih. ni beberapa no lagi yang aku dapat masa kat putrajaya aritu; Fadly ( Sandakan :80), Azmi (Lahad Datu :10). Wahai Sahabatku Fakhrul Nomber yang diberikan hari tu adalah number tiket kite lah Jeff Dapat gak Lahad Datu 9 – Bermaksud pada hari itu ada 9 tiket kekosongan dan number kedudukan dalam flight gak tu. Sebab kawan aku pun dapat gak Sandakan 159 tapi dia flight lain sebab filght pada hari 7/1 dah penuh. (RAMALAN KU BENAR BELAKA) Mereka dua selamat tak masuk kawasan hutan sebab dudukl kat pekan. Semua budak BM yang dpt kat Miri telah ditempatkan ke Baram. Tak ada sebarang kemudahan teknologi selain daripada domestic dan penginapan. Dah lah English dan BM ada karangan, nak semak lagi. sekolah aku ngan sekolah mazlan…walaupun dalam satu daerah yg sama…tapi leh tahan gak jauh…sekolah dia dpt elaun hidup susah, jauh ke dalam skit…sekolah sy x dpt… p/s: Buat kawan ku c Jeff…tok no aku…019-6425400…line x clear da… walaupun perjalanan ke skolah menyusahkan…cikgu cikgi ngan murid xde pobem… selamat jalan buat mazlan dan mazni..semoga selamat sampai dan dapat sekolah yang baik-baik..lan, jangan lupa, hari jumaat pakai songkak.. hai, jaff…fad(kalo ramalanku betul belaka) dpt kat sk sri rampai… ke cam gitu2 aje Hello Kawan Aku minta tolong korang semua ye, Phone aku hilang semalam waktu dlm bus. Saiz Pekan tu lebih kurang saiz Port Dickson Town la ye. Mereka dapat semua kemudahan sama ada teknologi, domestic dan kediaman. Geng’s BM yang dapat kat Miri spt Anis, Redzuan, Rashid n wife, and so on lah. GB cikgu cikgi baik sekali walaupun non-muslim…sehari jer berkenalan dh mcm saudara sendiri… best gak kalo dpt ngajar kt sebrang laut ni…bole lebih bdikari, kuat semngat, penyabar, berjimat cermat, dkat ngan alm smulajadi bestnyeeee pd kwn2 yg nk btolak 7/1 ni jgn lupa semua dokumen yg perlu dibawa ke sekolah -surat twaran, surat penempatan dari jabatan pelajaran, surat biru, surat sumpah,(semua ni buat salinan byk2). semlm masuk kelas, bdk2 dia boleh thn nakalnya, terutama kelas yang ke 9… PENERBANGAN 2 : MH3018 TARIKH PENERBANGAN 2 : 07-Jan-09 BERTOLAK 2 : 1320 TIBA 2 : 1415 SEKTOR 2 : BKI-LDU Eiii…geram nya aku ngan si Jeff ni…xpa2…kene la nanti…sabo jer la…apa2 pun, selamat btugas buat kengkawan yg dh tau tmpt mgajar…setakat ni juz tau Kak Lin dapt kat SK Desa Pandan, dekat ngan umah jer…Kak Miza lak dapat kat Cheras tapi x ingat nama sekolah dia…Chin lak mgajar sekolah cina kat Balakong, x bgtau nama sekolah dia…yg lain2, lum dpt info lagi… So dont be worry about the grammer and pronunciation. Dont be worry and afraid’s about English just do it and keep improve youself. pembetulan kat statement Fadly…huhu, jauh giler umah dari sekolah…memakan masa selama 1 jam dari umah sewa.tumpang kete guru besar sekolah sebelah…pastu kene naik kete sekali lagi kete pk1 yg hantar isteri kat sekolah sebelah… ermm.ek budak2 yg dpt sabah sarawak lewat g sana n lwt daftar??? Dear 2F & 2G, Harap dapat berkhidmat dengan sebaik mungkin kat perantauan ye Raya tak yah la balik sebab cuti hujung tahun pun dah dekat gak waktu tu Leh la raya kat rumah Mazni (Khas tok Mazlan la ye) Kalau geng Sabah leh la raya kat rumah Jul atau rumah Padjiri Mazni kan rugi ko balik awal ke Sarawak Tiket belon ko tak dapat claim la sebab 4/1 tiket ko dah ditempah dari KLIA ke Kch Rugi la ko ye kan aku dah cakap bulat tu Kak Yana ye lah dari susunan bahasa yang dia tulis tu dah kenal dia bahasa dia tunggang langgang sikit (Sorry Kak Yana – pengkritik bahasa lak) Wat mazni dan Mazlan korang dua bila lagi nak wat kenduri sebab dah semak sekolah korang dua sekolah korang dua dekat je dan korang dua gak dah jadi warganegeri KL lak tu secocol dan sesuai tol bukan nak wat gosip tapi tol la ye ada Jodoh tu wei Mazni, nampaknya kita dua dapat elaun seberang laut la tambah ngan elaun kesusuhan (Rm500 [email protected]@Rm1500) wow nampaknya kayo lah ye nanti jangan pakai alamat sarawak waktu wat apa2 surat ok pakai alamat KL je sebab kita dah guna alamat KL wat benda semua tu waktu isi borang posting Karang elaun kita hilang lak Sekolah belum tahu lagi kena ambil surat “cinta” kat PPDG Lahad Datu selepas tu baru bertolak ke sekolah tercinta lah ye silap hari bulan kena pergi sekolah mcm “KEM KAIZEN” jangan sedih kalau dapat sekolah yang mcm tu ye sabar saja Wat kawan baik aku Kassim ( entah SELAMAT KE TAK SELAMAT – Tengok rezeki la) Tak ada sekolah yang berdekatan dengan kawasan AIRPORT paling dekat pun lebih kurang 5km dari airport Jadual kita terpaksa lah kita redha ye memang mengarut nanti tak de lah kita akan mendapat subject yang dlm kepakaran kita ada yg akan mengajar English atau sebagainya sedia saja Ingat ya kita pelajar KPLI – so kena MULTIDISPLIN ok jangan mcm Kak Asiah – asyik kawasan yang berdekatan sahaja heheheh – just kindding hai, geng F & G…..wahhhhh…wahhh….semuanya bersemangat nak berbakti ye….harap2 semangat t2 x luntur…UTK GENG2 SABAH&SRWK JGN LUPA BLK KG JUAL MUTIARA YE…. huhu…jalan mencabar, banyak berbukit…pastu guna jalan berbatu…mmg kotor la kete…

Leave a Reply